Pasiunea mea este...

In special motociclismul iar in general adrenalina ;) la care se adauga cu succes automobilismul, kartingul de agrement, plimbarile cu ATV-ul, cu Buggy, dar si parasailingul, pescuitul, innotul si altele de genul; precum si explorarea locurilor frumoase din Romania si nu numai.

De ce am aceasta pasiune?

Principala pasiune este si va ramane MOTOCICLISMUL. N-as putea spune de unde a inceput practic dar stiu ca de mic mi-am dorit sa pot conduce un kart si sa fiu pilot de curse, iar mai tarziu sa pot conduce motociclete si tot ce implicau aceastea. Probabil imi place si m-a atras pentru ca iti da o doza de libertate, de evadare din realitate, sentimente pe care nu le poate egala absolut nimic -- caci atunci cand conduci o motocicleta trebuie sa-ti eliberezi mintea de orice altceva si sa fii atent si responsabil si sa te bucuri de drumul parcurs pentru ca fiecare drum este practic UNIC; apoi viteza pe doua roti pe care efectiv o "vezi" (nu esti ca intr-o masina protejat de usi si de spatiul masinii) ci participi la acel drum pe care-l faci intr-un mod activ si in contact permanent cu exteriorul (temperatura, zgomote etc.), apoi libertatea de miscare a motocicletei cat si controlul pe care il ai asupra dinamicii si spatiului atunci cand te afli efectiv pe o motocicleta. Toate acestea ma fac ca si dupa atatia ani sa-mi placa sa conduc o motocicleta. Opriti-ma ca as scrie la nesfarsit!!! :P Pur si simplu iubesc acest "pe 2 roti"! Nu ma pot abtine!

Cum impart pasiunea mea cu ceilalti?

Multi imi spun de curaj, dar daca iti place ceva cu adevara trebuie sa ai curajul sa incerci! Iar cand sunt cu prietenii si ne gasim in astfel de situatii incerc sa-i "convertesc" si pe ei la adrenalina ;) Tuturor le place...ori sa stea de-o parte sa vada ori sa participe -- fie sa mearga si ei sau macar sa incerce.

Care este visul meu care poate fi indeplinit cu ajutorul concursului Traieste-ti viata, urmeaza-ti pasiunea?

Intr-adevar am avut parte de multe plimbari cu motocicleta sau cu ATV-ul sau cu Buggy, dar visul meu a ramas si va ramane SA AM EFECTIV O MOTOCICLETA. Nu am avut pana acum decat de "imprumut" dar va spun sincer ca mi-ar place sa am o astfel de bijuterie si anume o motocicleta <> a mea!!! Asta ar fi principalul meu vis pe care mi l-as implini daca ar fi sa castig acest concurs! :D